Lyt sommeren igennem: Meningsfulde samtaler om tro, etik og eksistens

Vil du lytte til meningsfulde samtaler om livets store spørgsmål, mens du vasker op, går tur eller slapper af i sommerhuset, har vi samlet vores allerbedste lydserier i Kristeligt Dagblads app. Bliv inspireret her

I Kristeligt Dagblads lydunivers finder du ingen letfordøjelige ligegyldigheder. Men vil du lytte til meningsfulde samtaler om livets store spørgsmål, mens du går i haven eller slapper af i sommerhuset, vil der helt sikkert være noget for dig.

Her er tre anbefalelsesværdige lydserier, der inspirerer og giver stof til eftertanke hen over sommeren.

God fornøjelse!

T<strong>RO</strong>

Hvad sker der, når vi beder? Og er det rigtigt, at Gud hører bøn? Journalist Else Marie Nygaard interviewer en række danskere, der sætter ord på troens indre i lydserien <strong>"Når jeg beder".</strong>

<strong>KLIK HER HVIS DU VIL LYTTE MED</strong>

<strong>ETIK</strong>

Hvide løgne, kompliceret sorg og svære relationer. Hverdagen er fuld af moralske dilemmaer. Men hvilket etisk kompas skal man styre efter? I lydserien <strong>"Det Etiske Kompas"</strong> diskuterer en række kendte danskere vanskelige valg i livet.

<strong>KLIK HER HVIS DU VIL LYTTE MED</strong>

<strong>EKSISTENS</strong>

Hvordan forholder du dig til din egen død? Det spørgsmål danner grundlag for samtalen, når journalist Kåre Gade mødes med en række danskere det sted, hvor de ønsker at blive stedt til hvile i lydserien <strong>"Når jeg dør"</strong>.

<strong>KLIK HER HVIS DU VIL LYTTE MED</strong>

Hvad er en lydserie?
En lydserie er en stribe afsnit af 20-40 minutters varighed med Kristeligt Dagblads populære eksistens-journalistik i lydformat. Det er dybe samtaler om tro og eksistens mellem avisens journalister, privatpersoner og eksperter. Det er debatprogrammer om etik. Og det er velfortalte historier med noget på hjerte.

Brug for hjælp?
Skriv en e-mail med din forespørgsel til kundeservice på abonnement@k.dk